Taggade.

Jaa, för taggade  e ngt som vi verkligen e nu!
Ikväll så ska det skålas som aldrig förr,  för Nattiz fyller ju nämligen 20 år på måndag!! Grattis i förskott :)


Fredag



Fredag idag och paaarty! Vi gillart.

Sitter just nu hemma hos emma, och vi ska snart fixxa i ordning lite käk.Pasta med kycklinggryta. Mums!
Va i stan och kikade lite förut också, och köpte var sin urmysig polotröjja!
Efter det så begav vi oss sedan hem till mej, och hämtade lite kläder.
Eller aa....det blev rätt mkt, eftersom jag inte vet vad jag ka ha på mej än. Men, men det löser sig nog.
Näe nu måste jag gå å torka mitt hår innan Emelie kommer hit, ser att klockan börjar bli rätt mkt!
Kanske skriver nga rader lite senare sen!
Pusss


Typiskt....

Visst e det typiskt?
Att man inte kan sova länge när man e ledig. Vaknade första gången vid 5 med hjälp av en viss herr Thörn, Emmas pojkvän skulle ringa och vara lite rolig =P.. Och jag har en känsla som säger att en viss fröken Jakobsson  vart lite inblandad i det hela, haha ;).
Hur som helst så somnade jag om en liten stund till, men vaknade vid 7-tiden igen och kunde verkligen inte somna om. Himmla typiskt det dära.. Men fick ju åtmindstone en tvkik på "våra bästa år" .  Alltid ngt ;P


Lisa!



Ikväll nu så har jag pratat med Lisa, vilket var rikigt kul! Men saknar verkligen henne väldigt mkt... Tänk om man bara kunde ta bilen och åka å hälsa på henne över en helg. Tänk om allt vore så lätt...
Men det behövs ju dock lite mer planering än så... För vi pratar ju om USA liksom!
Men säger bara en sak. Hon e grym!

Härligt.

....Sådär, nu har jag gått på helg och det kännas välldans skönt faktiskt!


En konstig grejj.

Då e måndagen gjord. Känns alltid lika skönt när man har avklarat den dagen.

När ja skulle gå ut å gå tidigare ikväll så hände de en konstig grejjj. Skulle gå över en stig på en kulle. Och då hör jag ngt prasslande, precis som om det vore ngn i buskarna. Så jag stannar upp för nga sekunder. Men samtidigt som jag stannar upp så blir det tyst. Så jag tänkte inte mkt mer på det. Så ja satte in mina mp3 lurar i öronen igen och började gå .
Sen när jag kommer tillbaka till den hära kullen på hemvägen, så skulle jag gå över den igen. Och i samma veva så kikar jag åt sidan. Då ser jag bara att en mann står där och gräver mitt på kullen.
Såg inte hur han såg ut eller nånting, för det var kolsvart ute. Lite otäckt faktiskt. Sen när jag ska åka iväg me mamma så ser vi att det e ngn som även ställt ut ett vildsvin där. (Ett sånt där låtsas). På samma plats den hära mannen hade stått å grävt.... De va faktiskt lite otäckt, särskillt när man inte såg vem det var eftersom det e så himmla mörkt ute på kvällarna nu.
Jaja nog om denna lilla händelese. Imorg e det tis! De går sakta men säkert frammåt!

Söndag hela dan.

Helgen har bjudit på lite allt möjligt. Dock inte på party. Men nu e det bara en vecka kvar till Halloween och jag måste bara få säga att jag längtar så in i norden. Som jag nämnt tidigare så har jag/vi inte festat på nga veckor nu, så de känns som om man kommer vara extra laddad next helg ;)
Hur som helst. Om jag ska återgå till den gångna helgen, så blev det en liten tripp till IKEA  i lördags, vilket alltid e kul. Sen på eftermiddagen/ kvällen kom Anna som som skulle fixxa i ordning mitt och Emmas hår, vilket känndes välbehövligt. Så tack för det raring....Därefter så stannade emma på lite käk, vilket alltid e trevligt vettni.
Söndag idag då. Vart en lugn och skön sådann. Man fick ju tom sova en timme längre imorses, vilket var rikigt skönt. Så det ska man icke klaga på.
I eftermiddags så träffade jag Anna i Lidköping och vi var och kikade på när IBK spelade!!
Näe, nu ska det kikas lite tv. " Ensam mamma söker" e ju nu hör jag. Kanske ska ta en liten titt på de!


Tatuerade och klara!



YEEEES vi hurrar! Vi klarar allt, till och med det hära. Du och jag gumman.

Vet ni vad? Idag har jag och Emma tatuerat oss. Jaa ni hörde rätt. TATUERAT OSS. Kan knappt fösrtå det själv rikigt än. Vi vågade liksom. Och vi hade dessutom riktigt kul.  Blev många sköna skratt på de timmarna vi var där kan jag lova. Och det tyckte nog killen som gjorde det också. Ja käre barn säger jag bara :) .
Hur som helst så blev vi superduper nöjjjjda! Emma gjorde sin mellan skulderbladen, och jag gjorde min lite ovanför troskanten.
Men jag kan lova er en sak. Att när vi lämmnade våra jobb i eftermiddags så var vi en aaaaaning nervösa. Nästan en sån dära känsla som man hade när man skulle köra upp till körkortet... När man satte sig vid bilratten och bena bara skakade! Lite sån känsla hade man idag...

Men nu så har både jag och världens bästa tös våra efterlängtade tatueringar! Och det hatar vi ju inte :D

Trötta ben...

Ja, trötta ben e ngt som jag verkligen hade när jag var ute och sprang imorses... De va seeegt. Men i och för sig så ska det väl kännas att man tränar antar jag. För efteråt var det iaf rikigt jäddra götttttt!

Snart kommer madde... Vi tänkte ta en liten prominx innan det e dags att åka iväg till jobbet.

Tuesday.



Redan tisdag. Ojj,  eller hur.
I förmiddags så var jag på spinning å pumpade ut all kraft jag hade. Gillart!
.....och därefter så träffade jag  den hära tösen i hennes nya place... Blev ju givetvis en del skvaller om både smått och gott!

Imorg e det dags för jobb igen....Börjar dock kl 15.00.
Fick ett mejl förut om reseledarutbildning. Tänk va härligt å bara göra ngt annat ett tag. Bara åka iväg liksom.
Att bli reseledare har alltid varit en dröm och kommer nog alltid att vara det! Så sååå kan det va.
Näe nu så ska jag svara på ett sms, å sen kika tv. Riktigt myspysväder ute ju!
Pussss

GoKväll

Har precis pratat me Emma och kikat lite på " färjan" på tv 5... Både jag och hon blev allt lite sugna på att dra iväg på en riktig partykryssning till Åland framöver... Men vi får ju iaf vänta tills nästa år, för ryktet säger att man måste vara 21år fyllda för att få åka dit utan målsmanns sällskap, vilket givetvis var tanken. Vi pratar ju om partyyyy liksom. :p

.....Jaja, hur som helst så börjar både jag och hon bli rejält jäddra festsugna nu...Tror även att de andra girlsen börjar bli desamma.  Har ju tagit de lungt de 2 senaste helgerna nu, vilket e väääldigt olikt oss... Men vi ska väl också  överaska vi me ngn gång ;) . Martina gjorde dock ett undantag å festade loss i fredags,hehe :P
Så sååå kan det vara. Nog pratat om detta.
Annars idag så har det vart rätt lungt. Var ute å sprang på förmiddagen i spåret, vilket var rätt skönt. Och nu i eftermiddags så var jag på spa-källan å fyllde i ögonbryn å lite sånna grejjer.
Skulle gått på spinning ikväll nu, men det var dessvärre fullbokat när jag ringde imorses, så får satsa på det imorg ist!

Föresten,  nu höll jag på att glömma bort en sak. Var ju och hälsade på mitt gammla jobb i eftermiddags. och så fort jag satte mina fötter innanför de dörrarna så kännde jag verkligen att jag saknar de stället. Jag saknar liksom allt där. Miljön, människorna, jaa helt enkelt ALLT.
Pratade med Karolina och Anette, och det värmde verkligen när de sa att de saknade mej och ville att jag skulle komma tillbaka dit igen. Det är verkligen sånna ord som värmer ända in i själen, och de ska veta att jag saknar de väldigt mkt ja också!

Helgen är över.

Yes, Det är precis vad den är.. Och de känns förjäddra skönt om jag får säga det själv.
Har ju jobbat så har tråkigt nog inte kunnat göra så mkt mer.. Men nu e den iaf gjord, och det är med ett leende på läpparna jag skriver att jag e ledig i 2 hela helger framöver.
Sikken känsla förstår ni, såhär en måndagmorgon!

Skriver mer ikväll för har lite annat å grejja med nu...


Torsdag...



Varit ledig idag. Rikgit skönt.
Gick upp vid 08.00. Slappade lite framför tv:n.
Var sedan därefter ute å sprang i Petersburg...
Vid middagstid var det dags att åka till badhuset för babysim med min syster å givetvis med Ebba. Det var himmla mysigt faktiskt...
Hann även med Lidköping en sväng på eftermiddagen
Och nu ikväll så har jag vart å tränat igen.... Sköns grejjer de dära. Man glömmer liksom allt då!

....Och nu sitter jag här å funderar på vart denna torsdagen har tagit vägen? Den har verkligen gått skitfort! Men det har ju samtidigt gått i ett, så kanske inte så konstigt att klockan har tickat på...

Då var det kväll igen.



Har precis kommit upp från ett varmt bad. Härliga grejjer de dära!   
Kom å tänka på en sak också. Att fy sköen va jag längtar tills halloween helgen! Emma å jag har alltid planer på G. Och det hatar vi ju givetvis inte :)   

Jobb & Träning.



Jobb och träning,  ja dessa två saker får sammanfatta min dag idag.


Måste ju också berätta att jag pratade med Lisa i eftermiddags, vilket var rikigt kul!
Tänk att hon e så långt bort... Det e liksom en tidskillnad på 6 timmar! Ja käre barn säger ja bara..
Och sakna henne, ja det e ngt jag gör väldigt mkt.
Och till dem som uppfann skype. Säger jag bara tack!


Näe nu så ska det kikas lite tv.


Tiden går...




Och ja... Det känns som om jag börjar att bli starkre inombords igen.

Tiden går alldeles för fort.

En ledig helg går alldeles för fort. Tyckte inte det var länge sen jag satt här i fredags och skrev att jag gich hem med ett extra stort leende på läpparna. Men, men, det går ju dessvärre inte göra så mkt åt saken. 

Igår förmiddag så passade jag faktiskt på å städa och plocka i ordning lite. Endel dagar e sånt rätt kul faktiskt, och en sån dag var det igår :) . Därefter så åkte vi och hälsade på mormor å morfar lite, vilket alltid e lika mysigt!
Var ute å sprang på kvällen vilket var rikigt skönt, å därefter blev det bla lite film åså...

Och jaa, nu e det åter igen den dära tråkiga måndagen. Jag jobbar kväll idag så ska ta mej o fixxa i ordning lite mat snart.  Slängde mej iväg till skövde en sväng förut, för var på jakt efter en matta. Men hittade ingen som jag ville ha!

....Föresten, så pratade jag med Lisa igår, hur kul som helst! Men blev bara en snabbis för de skulle iväg på fotboll. Men jag hoppas på att vi kan höras på tel mer ikväll :)
Näe nu måste jag dra.... Heeeeeeejjdååå


E ni vakna?



Kl e 05.00 på på morgonen å snart kommer dessa två tjejer å hämtar mej. Kommer bli nice vettni :)För nu så ska vi ut på en liten lördagstripp! Eller så liten kanske den inte e men :P

FREDAG!

Och jag e ledig helgen, kan man vara annat än å vara glad då? Tror inte detta va :).

Solat, ja det ngt som jag har varit å gjort nu. Har ju varit en sån himmla grå-mulen dag idag, så kännde att lite värme skulle sitta fint. Och på tal om sol å värme. Nu saknar man verkligen Rhodos och Turkiet.! De var härliga veckor de!

Heej

Vart ute å sprungit på förmiddagen idag. De va fina grejjer de :)
...Sen har jag faktiskt vart lite huslig å bakat idag. Mamma hade haft namnsdag, så tänke översaka henne lite! Blir nog även ett litet paket!
Näe nu kom Camilla å Ebba hör jag:) . Ska umgås med de lite nu innan jag åker till jobbet!
Hejjjjjjsssss


Goo kväll....

Hände värsta roliga grejjen nyss... Fick ett sms från en kompis för en liten stund sedan. Bara det att jag läste bara halva smset. Fick panik, och ringde hysteriskt upp.... Trodde ju att det var sant det som stod..
Men korkad som jag var så läste jag ju bara halva smset, och efteråt kunde ingen av oss hålla oss för skratt.
Haha, ibland undrar jag hur smart man får bli elle! Egentligen så va det ju inte ens kul, fast på ett sätt så var de ju det ;)

Jaja, hur som helst. Nu ska jag gå å kika om det e ngt bra på tv!
Glömde också att säga. Att Emma Jacobsson, de e en bra filur det där =) 
Adjösssss


Lisa!

... Föresten, glömde att berätta att jag vaknade i natt av att jag hade fått ett sms från Lisa. Blev så himmla glad :) . Flygresan hade gått bra och allt verkade toppen! Det var görskönt å höra ska ni veta :)
Hade en ledsam period innan jag skulle gå till jobbet förut. Det var då jag insåg att hon inte längre e hemma i Lidköping. Men nu så ska jag tänka positivit. Och hon e ju faktiskt på ngt MYCKET ballare ställe nu. Hon e ju i USA! Och vem skulle inte vilja vara där liksom :)
Jag längtar grymt mkt tills det att vi ska prata i telefon ngn gång i veckan:). Å jag lovar att hålla koll på skvallret här hemma tills dess :)

...Näe nu ska jag gå å sova. Sova e allt bra grejjer de dära. Så sov så gott!

Tisdag...

Aaa, men då e det jobb som står på schemat i eftermidda igen. Alltså jag fattar inte hur fort tiden går... Den går verkligen i räserfart. Jaja hur som helst. Tiden kan man ju iaf inte stoppa, även om man ibland skulle vilja det.

....Satte mej ute i solen förut en stund. Vekligen hur skönt som helst. Kom då å tänka på en sak. Att kanske kommer det trots allt, alltid ngt gott ur saker som händer och sker.
Kanske inte alltid.
Men i detta fallet tror jag att de gjorde det iaf...
För det känns förjäddrigt skönt å slippa all skit... Slippa att överhuvud taget bry sig... Visst, det kanske tog tid att inse det... Men struntsamma. Det handlar inte om hur lång tid det tar, näe det handlar om att man väl ska komma till det stadiet då man bara skiter iiiit.

Satt också och funderade på hur sugen jag e på att testa på ngt nytt. Ibland ångrar jag verkligen att jag inte började att plugga i höstas. För jag saknar verkligen det, å jaaaa ni hörde rätt, ja sa "saknar det"
Men samtidigt så blir man rejält bortskämd av att jobba. Man får tjäna pengar liksom. Man har en egen inkomst. Ja, jag säger ja det. Det e sköen många val man ska fatta i sitt liv! Och alla val e dessvärre inte så lätta att ta ibland.

Turkiet, alanya 4-11 sep



Resan till Turkiet e verkligen en vecka att minnas :)

Redan måndag?

... Jaaa vad ska man säga?. Kan ju börja med att berätta att en helg går grymt fort för er som inte redan visste det. Det e ju redan måndag liksom. Ush.

Men det har dock varit en väldigt skön sådann. Har nämligen varit ledig, å då så ska man ju inte klaga allt för mkt tycker jag!
Har varit ute å gått två riktigt långa promenader.... Och tänk va det kan göra susen ibland, att komma ut å rensa tankarna emellanåt.
Ikväll nu så har jag vart å tränat spinning...  Bra sak de dära!


..Sitter just nu å kikar på kort från min å Lisas resa till Turkiet.
Hon har ju åkt till USA nu. Eller rättare sagt i middags gick planet. Ush, jag saknar henne väldigt mkt redan... Känns som om det är såå himmla länge som hon ska vara borta. För det e ju iaf 1 år.
Och 1 år e ju alltid 1 år liksom!




Ebba :)



Min solstråle!

Söndag.

Igår var det party och det var najjs kan jag lova. Blir alltid lika galet när mina underbara girls e i farten ;). Vi gillart!
Träffade folk inne på stadt som man inte träffat eller pratat med på länge. Sånt e himmla kul faktikst! Eller som Lisa hade uttryckt det, det är görkul :D

.... Vaknade rätt tidigt imorses. Men vad gjorde det? Jag kunde ju liksom sommna om :)
I eftermiddags så var Camilla, Erik å lilla Ebba här en sväng! Jag måste nog säga att jag e nog världens stoltaste moster!! 
Hon e verkligen min solstråle. För man kan ju inte annat än å le när man ser det charmtrollet. För ett rikigt charmtroll, det är vad hon verkligen e :).

... Annars har dagen vart lugn. Tog bilen till Emma förut, och skulle hämta lite grejjer. Men eftersom jag har världens bästa minne, eller kanske inte,  så glömde jag ju naturligtvis kvar hennes nycklar hemma. Det är konstigt.  Ja hade verkligen bara en sak å komma ihåg. Och jaaaa, evelina glömmer bort de, hehe! Kanske har en förmåga att vara lite tankspridd ibland, va vet ja!


Hejjjjjdååååå!


.....

Japp, men då var det första jobbepasset över idag. Ett  återstår!
Var allt bra seg imorses när klockan ringde vid kvart i sex. Ville bara ligga kvar. Men icke sa nicke. Idag var det ju jobb som stod på schemat.

Sitter här hemma nu, och vet inte rikigt vad jag ska hitta på. Ingen e hemma.  Har ju i å för sig varit å solat. Och det var faktiskt rikigt skönt.
Ska väll snart packa ihop lite grejjer som jag ska ha me mej ikväll till Emma, eftersom jag får åka direkt till henne. Men det ska bli kul. Känns bra å ha ngt skojjjj å se fram emot när jag jobbar kvällen iaf!


Party imorg



.....Och vi gillart :)

Jaaa men....

Då kom man hem från jobbet för nga timmar sedan.. Började dock inte förran vid halv åtta imorses, vilket känndes lite lagom halv lyxigt sådär, eftersom det innebar att jag fick sova nga minuter längre! Och det är ju alltid ngt :)

... Imorg har jag den där UNDERBARA delade turen, som man bara kan älska. Eller INTE. Börjar kl 07.00-11.30, sen börjar jag 16.00-21.30 igen .. Men en sak e iaf säker, och det är att jag kommer ha ett stort leende på läpparna när den jobbedagen e över.
Ja, för därefter e det nämligen dags för PARTY!  Och det går ju bara inte att hata :) .
 ....Kommer ju somsagt dock att komma lite senare till förfesten hos Emma. Men som sagt, den som väntar på ngt gott, den väntar aldrig för länge. Så det gäller väl även i det hära fallet antar jag.
Dessutom e Evve hemma från uppsala, och Anna hemma från nässjö! Så det kan ju inte bli så mkt bättre! Ska bli hur kul som helst!!
Så, imorg kl 21.30 då kan jag fira min helg och ledighet! Känns rikigt skönt å sägat faktiskt!
Men först så ska jag ta tillvara på en skön fredagskväll!
PUSSS


Då var det redan Torsdag idag då...

Ja, men då är det inte så många timmar kvar tills det är dags för att åka å jobba igen..Och det känns ju sådär faktiskt. ....Gick upp i hyffsad tid imorses för att ge mej ut att springa i petersburg, vilket efteråt var rikigt skönt. Då känndes det som om man vaknade till iaf.
Efteråt var det bara hemma å duscha lite, å sen dags att åka å betala lite räkningar. Mobilräkningen e ju alltid lika kul, eller INTE. Men samtidigt så skulle man ju inte klara sig utan mobilen, så man ska väl inte klaga allt för mkt.
Näe, nu ska jag snart gå å fixxxa lite mat!


En heldag i Lidköping!

... Träffade även Emma en sväng i Lidköping i  eftermiddags, då hon begav sig dit efter jobbet! Blev en till runda på stan, och lite käk, vilket alltid e lika mysigt :).

Annars har kvällen varit väldigt lugn måste jag säga. Har lyckats att installera skype, vilket e ett måste att ha nu när Lisa åker bort!
Måste också säga att det känns så himmla overkligt att det är så nära tills hon åker. Har nog inte förstått riktigt än hur länge hon kommer att  vara borta. Men det jag däremot  vet, är att tiden i USA kommer att vara en av de bästa tiderna i hennes liv. Jag hoppas även att jag ngn gång under året du är borta kommer kunna att åka å hälsa på dej... Det vore en dröm!
....Men givetvis kommer du vara enormt saknad här hemma, och min nedräkning till du kommer hem har redan börjat! Då har vi stora planer :)




 


Att sakna



....det är ngt jag kommer göra grymt mkt när den hära tösen beger sig till USA!

Sitter hos Lisa

.... Ja det är precis vad jag gör. Vi har precis skapa en blogg till henne av anledningen att hon ska åka till Usa.  Ushanemejj va jag kommer saknar henne här hemma!
Dagen idag hittils, har somsagt tillbringats med Lisa i lidköping. Det blev en fika på söderströms, därefter lite shopping, och nu är vi hemma hos Lisa.
....Näe nu får det vara slutskrivet för stunden, kanske skriver nga rader ikväll!

RSS 2.0