Onsdag.

Har varit ledig idag, ledig på ritikgt. Inga utbildningar, inget jobb, å inga måsten. 

....Tränade imorses, därefter träffade jag sofie en sväng. Va faktiskt riktigt kul, eftersom jag inte har sett henne på länge.
Därefter blev det en runda till skövde för att inskaffa lite födelsedagspressenter. å diverse andra grejjer..
Kvällen har bestått av löpning och solning... Gäller ju å införskaffa sig lite färg på kroppen nu!
/Evelina


Måndag igen.


Vill bara säga att helgen har vartit kanon, trots det att jag har jobbat som en stock.
Och lördagskvällen blev mer än lyckad =).


Imorg så har jag min efterlängtade lediga dag, men då väntar en heldagsutbildning ist. Känns mindre kul. Men va sköen. Lika bra å gå påt, så har man iaf en sak mindre framför sig. För de gäller ju å planera lite här i livet.
....Näe nu väntar duschen, kom precis ifrån löparspåret.
Så hejj på er.
/Evelina

Uppdatering.

Öppnade precis vinaren. Måste väll erkänna att den va sådär. Men va fan. Den slinker väl ner som Lisa säger.
...Om en stund anländer tax. Kan nog bli najjjs.

Jobb & Party

Då var den hära jobbedagen äntligen över. De har gått i ett sen efter det att jag slutade jobbet halv 5. Men nu så har jag och Lisa äntligen landat hemma hos mej. Och snart ska vi öppna den första cidern, och avnjuta ute på balkongen i vårsolen. För ikväll blire nämligen en smula party. OCh det bästa av allt. Kvällen har bara börjat!
/Evelina

Fredag 24/4

Blev en tidig morgon löpning idag, och solen gassade i ansiktet. Otroligt härligt.
Duschningen e  nu klar, jag har nu gjort mej iordning en smula. Och flätan i håret  är på sin rätta plats. Låter lovande.
Nu väntar jag bara på att klockan ska dra sig mot tio. För då e det jag som ska vara barnvakt åt Ebba. Återstår å se hur detta kommer att gå :) Men kommer nog iaf bli en promenix  med vagnen i det härliga vååååårvädret :).
....På återseende.
/Evelina




Torsdag kväll.


...Kom precis hem ifrån en RASK promenad i Råda tillsammans med den hära tösen. Blev hela 1 mil. Härligthärligt :)
E en sväng hos mamma å pappa nu, eftersom jag lånade deras bil.
Så nu tänker jag gå å vara lite social gentemot dem, innan jag därefter beger mej  hemmåt igen. Traskandes på stans alla gator.
/Evelina

Torsdag.

Kom precis hem ifrån träning och solning. Sköna grejjer de dära. Men nu väntar duschen, och därefter väntar babysim tillsammans med mosters älskade Ebba.
/Evelina

Hej.

....Har haft  min lediga dag idag. Skönt!
Hade trots detta ställt klockan på halv 8 imorses, men insåg rätt snart att det skulle bli riktigt segt att stiga upp en morgon som denna.
Detta beronde på att kroppen känndes så fruktansvärt seg, å för att ja kände mej väldigt konstig  på ngt jäddra vänster. Men vid 9-tiden pallade jag mej upp, och då var det löpning som gällde för hela slanten. Därefter kännde jag mej som människa igen :)
Eftermiddan har tillbringats i skövde tillsammans med Emma. Hon skulle på en utbildning där med sitt jobb, så då gick jag omkring å strosade lite under tiden hon va där. Sedan åkte vi in till stan för å kika lite i affärer och tjöta lite skit.

/ Evelina

20 april.

Hej på er.
Dagen idag har bestått av jobb, träning, och lite annat grejjs.
.....Å äntligen har min efterlängtade hallbyrå kommit till sin rätt plats. Det blev som pricken över i:t ....så nu ska det bara upp nga fotoramar på väggen. Senså kommer jag känna mej mer än nöjd. (Bilder kommer)
På återseende.
/Evelina

Kväll.

Ligger i soffan å kikar på söndagsparty med filip och fredrik. Om en stund väntar sängen, och om ungefär 8 timmar ringer klockan, och det e dags att stiga upp.

Dagen idag har tillbringats med mamma å pappa på IKEA och A-6. Hittade de jag var ute efter, då bla en hallbyrå blev min. Så de känns bra. Nu återstår bara å skruva ihop alla grejjer, men det spar vi tills imorg....

....Blev även en löparrunda nu ikväll när vi kom hem. Ja kan inte fatta, man mår så bra efter ett träningspass. Alla tankar, alla problem, alla bekymmer, all rädsla. Ja allt försvinner.
 I alla fall för ett tag.
Det är iaf på det sättet jag hämtar nya krafter.
Och jaa, det hjälper faktiskt mej.
/Evelina


Söndag.

Go morgon...
Gårdagen ägnades åt jobb, å jobb å åter igen jobb. Skule vart långledig den hära helgen, men efter ett byte så fick jag jobba delad tur igår. Givetvis känndes det en aning surt, eftersom jag på så sätt blev upptagen ända ifån 7.00-21.30. Va endast ledig nga timmar mitt på dagen. Men, men, Nu är den dagen avklarad iaf å det känns goood :)

Om en liten stund drar vi till IKEA. Kommer bli najjs! Fattas ju fortfarande lite smågrejjer till lägenheten så hoppas kunna hitta både lite smått å gott.
Så nu ska jag fixxa till mej själv här lite, innan det e drags att dra iväg
/Evelina

Fredag.

Go morgon.
Har precis kommit ut ur duchen.
E ledig idag, men det hindrade inte mej ifrån att gå upp med tuppen. Näe, igår när jag gick å la mig, så bestämde jag mej för att ställa klockan på halv 8. Och jaa så blev det. Har hunnit med en löparrunda nu på morgonen, så nu känner jag mej pigg som en mört. Dock känns det en aning segt i bena efter gårdagens spinning. Men va sköen gör de!

Om en stund kommer Camilla och Ebba hit, för att därefter dra ströget i affärerna i stan. Blir nog myyys.
Hej på er.
/Evelina


Torsdag.

Har precis fått en allergichock. Mina ögon e inte å leka me måste ja säga. Men jag vet ju vad ja har å vänta nu ett tag fram över.
Känns inte särskillt uppmuntarande, men va ska man göra.
Man kan inte annat än å ta sin medecin och sina droppar.
Så de e bara å hoppas på de bästa, och helt enkelt gilla läget. Men nog pratat om detta.

Dagen idag har annars bestått av jobb och spining med lisa. Najjjs!
/ Evelina

Annandag påsk

Då börjar den hära dagen lida mot sitt slut, och även påsken likaså....
Har jobbat idag, vilket fakitkst har varit helt okej trots att det var en röd dag.
....Men röd dag= annandag påsk= storhelg=extra betalt. Och det hatar man ju inte. Nejnej :). Efter jobbet blev det en sväng ute i petersburg på löparspåret, och därefter vidare hem för att städa.
Åkte sedan ut en sväng till min syster och hennes erik ikväll, och hälsade på dem. Träffade också givetvis min lilla solståle Ebba, som va på bästa tänkbara humör. Mosters tjej e oslagbar, så e det bara =)...

........Näe nu ska jag gå å lägga mej i sängen och kika i en tidning, innan det e dags att tänka på refrängen. En ny jobbedag väntar ju åter igen imorgon.
På återseene, sov så gott.
/Evelina

PåskDagen

Om jag ska göra en kort resumee ifrån gårdagen så tillbringades förmiddagen i lidköping tillsamans med Ronja =). Blev lite shopping i stans affärer och en glass i det härliga vårvädret, och givetvis en massa prat :)

...Kvällen tillbringades på fest hos Elenore i götene, och sedan for jag och nga till in till lidköping, för att dra ströget inne på stadt! Najjs
/Evelina


Påskafton

Go morgon.
....Gick upp vid halv 8 tiden imorses, och möttes av soool å klarblå himmel. Man kan ju inte annat än å älska det! Gav mej ut och sprang i petersburg och kom nu hem för en liten stund sedan. Så nu väntar duschen.
Höres sen.
/Evelina


Fredag.



Nu har jag äntligen gått på helgledighet....Känns ju inte helt fel om jag ska vara ärlig!!!  Gick faktiskt förvånansvärt lätt att gå upp imorses dessutom. Och det tackar vi ju inte nej till :) .

....Slutade jobbet vid 4-tiden i eftermiddags, därefter åkte jag hem å slängde in lite grejjer, för att sedan dra vidare till löparspåret i petersburg.
Löpningen gick toppen, och jag e laddad för heeelg!!!
Blev även en promoenix i det härliga vårvädret. Jag älskar de verkligen!
...På återseende
/Evelina





Torsdag.

Go kväll allesammans!
Dagen idag har gått i ett sedan dess att jag gick upp kl 06.00 imorses. Slutade jobbet vid fyra-tiden. Därefter var det dags för träning. Och efter träningspasset var det dags att fara vidare till "malmen" för solning!
....Kvällen nu har tillbringats hos mina kära föräldrar. Dem e guld värda ska foklket veta!! Men snart e det dags att tänka på refrängen och bege sig hemmåt igen.
För imorg kl 07.00 väntar nämligen en ny jobbedag. Känner mej dock inte så taggad för detta om jag ska vara ärlig.
Men bara å kööööra på! Sen e det ju iaf HELG............. Om jag längtar!

/Evelina

Ogillar detta skarpt.

Kan man annat än å bli deprimerad när vädret ute e som det är..... Det är sånna här dagar jag hatar för att vara mer exakt. Ibland känns de nästan som man skulle kunna sätta sig ner och fälla nga tårar. Så illa känns de som de e.... Man blir helt nere på ngt jäddra konstigt vänster, eller iaf jag.
Tänk att man kan bli så  påverad av vädret. Visst kan det vara mysigt med gråväder ngn gång, men det är ytterst sällan. Och idag e det verkligen ingen sån dag då det känns mysigt.
Näe idag e gråväder = ngt helt annat.... Det får bara mig att bli påmnnd om ngt jag inte vill.

/Evelina

Måndag

Heej.
Sitter just nu hemma hos emma å kikar på ballar av stål... Blir väll läggdags om en liten stund för imorg e det nämligen gbg som gäller! Kommer nog bli najjjjs.

Dagen annars idag har bestått av  löpning, fika me lisa å evve, träning, och kvällen har tillbringats med Emma. Lagat god mat, tagit en lång promenad och bara "varit".

/Evelina

Fredag!


Då var det åter igen fredag!
....Och måste säga att jag hittils har hunnit med vääääldigt mkt på min lediga dag! Vaknade vid kvart över åtta, låg å drog mej i nga minuter för att sedan gå upp å trampa iväg till gymmet. Blev ett hårt pass, men en skön och härlig start på denna fredag.
Därefter har jag även hunnit med ett besök på jysk, och blomsterlandet.... Och nu har jag även lyckats att fixxa lite mat å få i mej.
För snart bär det nämligen av igen. Ska möta mamma på stan om en liten stund för att sedan gå å kika på ett halsband till min moster som fyller år. sedan blir det till att åka hem till emma en sväng, och ikväll väntar midda hemma hos evve, Kommer nog bli bra de här!

/Evelina


Torsdag.



Idag när vi var framme på stan och kikade på lite presenter till mina två mostrar så fick jag syn på ett par urläckra gardiner som hängde i ett skyltfönster. Blev verkligen överförtjust i dem. Har tjuvkollat på dem vid ett tidigare tillfälle, men tyckte då att de var en aning för dyra. 
.....Men så var det ju så att jag fick ett pressentkort i den här butiken av Emma när jag fyllde år, så tanken slog mej att "varför inte passa på å slå till". Jo det var just det som jag gjorde! Eftersom jag hade ett hjälpande bidrag så känndes det ju inte längre lika hårt för plånboken. Och det tackar vi ju för!!!

.....Hur som helst så har kvällen tillbringats med att sätta upp dem. Och jag måste erkänna att det tar sin lilla tid, särskillt eftersom man måste fålla upp dem osv. Och inte tala om strykning.
Men nu så sitter dem iaf på sin rätta plats, och jag känner en hälig vårkänsla i hela vardagsrummet. Jag blev verkligen toppennöjd!
Näe nu ska ja tacka för mej, och börja göra mej iodning för att sedan krypa ner i sängen. Så go natt på er!
/Evelina

Onsdagen den 1 april

....Kom precis hem ifrån ett 5 km långt löparpass i petersburg. Så nu väntar en lång och efterlängtad dusch!
Passar också på å langar upp en bild som påminner mej om SOMMAR! Jag gillart :)

/Evelina


RSS 2.0