Äntligen helg!

Ni anar inte hur skönt jag tycker det ska bli med helg....Och att jag dessutom e ledig lördag och söndag e ju självklart ett stort PLUS!

....Och på tal om söndag. Då e det redan den 1 mars, vilket innebär att det också e min födelsedag! Känns rätt bra faktiskt =).
Men måste också erkänna att tiden går sjukt fort. Minns faktiskt min 20-års dag som om den vore igår. Men nu e man iaf snart 1 år äldre, och förhoppningsvis även 1 år förståndigare! Så  tummen upp för det :)

Imorg blir det stan med Emma å Nattiz! Kommer bli myys! Och på kvällen blire födelsedagspartajj hemma hos mej och därefter utgång med dem allra bästa <3!

 ...Somsagt så minns jag den här dagen som om den vore igår. Tror aldrig jag kommer att lyckas kunna beskriva den hära kvällen, mer än den va helt gaaalen, och alla var verkligen på topp :)

/Evelina

Grym kväll igår!

Sitter just nu på jobbet och ler åt den lyckade kvllen igår. Va ute med Sandra, som jag tyvärr inte hade träffat på ett tag, men shit så kul vi hade, kvällen blev grym =) ....
Det var ju nämligen så att scotts gästade olins. Och sikket jäddra drag det var :).
....Och om Henrick i bandet kan jag ju bara säga att han e sjukt snygg asså!

Jaja, detta var min lilla upptatering, nu tror jag att jobbet kallar igen.
Längtar till klockan 21.00 för då har jag gjort klart dagens långa arbetspass!
På återseende.
/Evelina

Torsdag.



Kom precis hem ifrån en sväng ifrån lidköping och hemtex, då syftet var att få tag på en "hissgarin" till köket... ( Ngt med den stilen på bilden). Och jaa. Jag kom visserligen hem utan. Men detta pga av att det var beställningsvara på just det måttet jag behövde. Men om nga veckor, då e den i min ägo! Och jag hoppas verkligen att de kommer bli bra. För en sak e säker.  Och det är att det är verkligen inte e gratis med sånna här grejjer. 

Ikväll nu så blir det antingen simmning eller träning. Har inte rikigt bestämt mej än så får se vad jag känner för lite senare.

"Allt kunde vara bättre än det är nu"
/Evelina

14 Februari!

Alla hjärtans dag idag!

Ikväll blire party, och det hatar vi liksom inte :)
/Evelina

Torsdag!

Jag vill ha fredag klockan 16.00. Då e jag nöjd!

....Tänka sig att det redan har gått en vecka sen jag flytta in i lägenheten. Och jag trivs som fisken i vattnet faktiskt :). Givetvis e det en omställning, det ska jag absolut inte förneka. För det e verkligen mkt man ska ta ansvar över själv nu... De e räkningar hit och dit, det e handling, det e städning, ja listan kan nog göras lång. Men de bästa det är det att ja gillart ändå!!

Igår kväll var det myyyys med Emma och martina! Blev god mat och en kik på "semestersvenskar".  Och vi kom verkligen fram till att   längtan e stor till att dra utomlands. Ja käre barn säger jag bara =)
Förmiddan idag annars har hittils bjudit på en långpromenad, lite handling, och snart ska jag göra ett röjjamde här hemma! Börjar ju jobba klockan 15.00, så får nog gå å göra lite nytta nu!
Imorg e det jobb mellan 07.00-16-00. Sen går jag på helg. Feels good =)

Föresten, det e ju evelinadagen idag!!!!

/Evelina


2009-02-09



Jag vill bara dra bort ett tag.Tror de skulle sitta rätt fint faktiskt......

Söndag!

Go midda gott folk!
Sitter här med svullna ögon, och är lite sådär lagom halvslö. Har inte sovit många timmar den här helgen vill jag lova. Men, men. Det e smällar man får ta ibland.

Igår va det iaf shopping på högsta grad tillsammans med mamma, pappa å emma. Hittade en hel del saker till lägenegeten, och det var ju givetvis kul :)
På kvällen blev det fest hos pp, och av ngn anledning även utgång!

Näe nu ska jag kila till blomsteraffären å köpa lite blommor!!

Emma, krya på dej!!!
/Evelina

Torsdag kväll!

Nu sitter man här, nyinflyttad i sin lägenhet och sängen e på plats. Mamma och pappa har precis åkt hem, och för en liten stund sedan kom Emma hit :) . Så nu väntar  tv och "Sveriges värsta bilförare".

Min första natt här idag. Önska mej lycka till =)
/Evelina

Torsdagen den 5:e Februari



Go midda gott folk!
Kom precis hem ifrån skövde då jag å pappa har varit å inhandlat en damsugare till mej.... Kan ju vara en fördel om man har det nu när man ska skaffa sig eget!
Och på tal om eget. Ikväll ska vi flytta de sista, nämligen sängen... Så  idag kommer det förmodligen bli min första natt i lägenheten om inget annat inträffar.
....Givetvis ska det bli rikigt kul, men samtidigt ska jag inte förneka att de kommer å kännas en aning konstigt att inte ha mamma och pappa hemma!
Hemmakär som jag e nivet =)

.... Näe, nu får jag nog ta och snabba mej lite. För om en stund ska jag sticka iväg och köpa lite fika till mej och Emma! För i eftermiddag blir det nämligen myyys och en massa prat hemma hos mej =).
/Evelina

Måndag!

Yes, då var den fasanfyllda jobbehelgen äntligen över. Känns rääätttt bra om ni vill veta :)

RSS 2.0