Tisdag!

                                
31 mars och Evves 21-årsdag.... Grattis =)

....Kunde verkligen inte somna igår när jag skulle gå å lägga mej. Låg bara å tänkte på allt å ingenting, vilket resulterade i att klockan tickade iväg rätt så friskt där ett tag. Och jaa, när klockan ringde imorses vid sex-tiden så var det en mindre pigg evelina som pallade sig upp! Men va gör man inte. På med leendet åså köör vi. Typ så var det!

....Blev en fika me Emma efter jobbet i eftermiddags också. Alltid lika mysigt å träffa den tösen måste jag säga :)
Näe nu ska jag åka å köpa å göra iordning lite fina blommor å sen hem å städa tänkte ja! Så hejjj på er alla!
/Evelina

En ny dag, en ny vecka!

Helgen har varit bra, förutom att den alltid ska gå så jäddrans fort. I fredags kväll så var vi hemma hos Martina och käkade god mat  och mådde allmänt gott.... Och lördagen spenderades med fest hemma hos Lisa och därefter även utgång!
Gårdagen var en rätt slapp men goo dag måste jag faktiskt erkänna. Jag gillade den, trots att söndagar i vanliga fall inte e min favorit.
/Evelina


Lördag!

Heej.
Sitter just nu hemma hos Lisa och taggar. För ikväll vankas de nämligen för party....
Så nu kööööör vi =)
/Evelina & Lisa

Torsdag 26/3



Heej på er alla!
Det har faktiskt inte hänt så överdrivet mkt den senaste tiden. De har rullat på som man brukar säga.
....Och festandet har legat på hyllan ett tag, då jag tagit de vädigt lungt. Tror de kan behövas ibland, för jag kännde mej sköen som ett yrväder där ett tag, var bannemej stressad till tusen.
Men nu så känner jag mej lugn i mej själv igen.  Återstår dock att se hur länge detta varar.

Ikväll ska vi ut å käka med jobbet. Kommer nog bli trevligt! Sen återstår en jobbedag imorg, och därefter går jag på helgledighet! Och NÄE jag klagar faktiskt inte över detta =)

Planer över helgen finns, men återkommer med dem!!



"Jag hoppas av hela min själ att du kommer klara det hära. Du ska, du måste! Ngt annat finns inte, varken för mej eller för dem andra.
....Vi  visste alla att den hära dagen en dag skulle komma, men det vi dessvärre inte visste var att den kan komma rätt snart.
Men vi ska grejja det hära, även om vi kommer ha en tuff tid till möte"
/Evelina

Torsdag

Fick rigtiga vårkänslor när man var ute i förmiddags!
Jag längtar verkligen till solen och värmen nu :)



Ikväll ska jag träffa virre en sväng, för hon kommer nämligen hem ifrån karlstad idag och stannar i götene över natten :) Så snart e de dags att åka!

/Evelina


Onsdag!


Go kväll på er!
Har haft 2 riktigt härliga dagar, för den hära tösen har nämligen kommit hem igen! Och jag älskart :) .
....Så igår kväll kom hon hem till mitt place, och sov över tills idag. För imorses var det nämligen vi som tog tåget till gbg och gjorde stan en aning osäker=)
/Evelina

Hej.

Ja, då har det verkligen varit dålig uppdatering de senaste. Men en av andledningarna e att jag har legat i maginfluensa sedan i torsdags natt... Är fortfarande hemma och är sjuk, för har verkligen inte fått krafterna tillbaka än. Och matlusten den ska vi inte prata om. DEN ÄR LIKA MED NOLL. Har såå svårt å få i mej mat, och kanske e det en av anledningarna till att jag inte har ngn som helst orrrrk. Men, men. Det ska väll gå vägen det här med så småningom!
/EvelinA

Tisdag!


Hon e coool !
Och dessutom mosters allt <3

/Evelina


Måndag 2/3



Tårarna sitter där i ögat.... Ibland blir man så sjukt trött på allting. Jag skulle bara vilja dra bort ett tag å hämta nya krafter.



 
Saknar dej ngt enormt nu, men det närmar sig med stormsteg!! Jag längtar grymt mkt :)
/Evelina

1 mars!


Fyller 21 år idag! Känns rättt bra faktiskt :)
Så i eftermiddag nu har det varit släktkalas å grejjer! Myyyyys.

/Evelina


RSS 2.0