Tisdag.

Jag e sjukt trött, och inte alls på humör. Det får sammanfatta min fina dag.


29 December

I sin vanliga tur så ringde klockan imorses vid kvart i 6. Härligt, eller inte. Men bara å palla sig upp, göra sig iordning en smula, sätta på leendet, och vidare till jobbet.
Vid 14.00- tiden, då jag slutade kom Emma å Nattiz å hämtade upp mej. Och därefter drog vi till skövde och kikade lite i affärer. Och vilka tror ni inte vi träffa på där.... Jojomen, skövde hade ju även finbesök ifrån Evve å Martina :). Så givetivs blev det en bit mat ihop med dem också!!!
....När vi väl kom hem igen, så var det dags för mej att åka iväg lika fort igen. Hade ju nämligen träning idag! Men riktigt jädddra skönt var det iaf.

Men nu e jag äntligen hemma och kan pusat ut lite.
Väntar på att min syster ska ringa.... Ringde henne förut, men då höll dom precis på å la lilla Ebba. Så hon skulle ringa upp sen. E ju faktiskt så att min kära storasyster fyller år idag också ! Så grattisGrattis :)




 


Mkt jobb nu.

Igår var det jobb för hela slanten. Jobbade delad tur. Lite segt, men va gör man inte. Fick ju iaf reda på att det räknades som storhelg. Och det e de ju inte helt fel.
På tal om jobb så har det blivit en hel del jobb i mellandagarna nu också. Men det e ju sånt man får räkna med. Givetvis känns det extra segt när man vet att andra får ligga kvar i sängen å sova. Men va sköen! Man ska väl göra lite nytta här i livet också!


....  Men måste erkänna att jag längtar lite tills alla "storhelger" e över och då allt blir som vanligt igen. Då vardag e måndag till fredag och helg är lördag till söndag.
Det går inte att  förneka, men det e faktiskt då det känns som allra bäst!!!!



Torsdag och juldan!

Igår skålades det så det stod härliga till! Förfest hos mej och sedan vidare till stadt i skara där det var rööjjj för fulla muggar :) En rikigt bra kväll som dock slutade på ett förjävligt ledsamt sätt.
/ Evelina

God Jul!

Ville bara passa på å önska alla en rikigt GOD JUL !


23 December



Ojj, nu var det verkligen ett tag sedan som jag skrev här senast. Men den senaste tiden har verkligen bara sprungit iväg... Kan knappt själv förstå vart den hära månaden har tagit vägen. Men, men. det är ju så. Tiden den står aldrig still!

Idag e det iaf dan före dopparedan, och denna dag började med att jag åkte upp å hämtade Emma imorses, för att sedan därefter bege oss ut på en tripp till skövde och införskaffa de sista julklapparna! Och hör å häpnad! Både jag och hon blev klara med de sista klapparna, så nu ska jag bara göra lite fina paket av de också.

Jaa. Sååå så får det bli. Nu ska jag börja med min paketinslagning!








Monday.



Jobbat, solat och tränat. Ja det e ungefär så som min dag har sett ut hittils idag!
- Nu väntar Tv:n.
PusssKram




Hemma.

Ja, men då var man hemma igen ifrån staden "där solen alltid skiner", då jag nämligen har tillbringat den gångna helgen i Karlstad, vilket givetvis har varit helmysigt!
....Som jag nämnt tidigare så har jag varit där och hälsat på virre eftersom hon numera bor där tillsammans med Kristian. Och jaa, igår var det bla utgång och party på "Nöjesfabriken". Inte varje helg man e där och skålar precis!

...Hur som helst så kom jag iaf hem i eftermiddags, och då var det mamma å pappa som mötte upp mej i skövde, för att sedan därefter ta en liten shoppingrunda i just denna stad.
....Så blev en riktig mysig söndag med andra ord =)

Näe nu ska jag gå å lägga mej i sängen med en tidning å läsa lite skvallerblaska!
God afton. 

/ Evelina


Hej Karlstad



Ja precis. Om en stund så bär det iväg till Virre i Kalrstad! Hon bor ju där nu eftersom Kristian pluggar där. Så somsagt, denna helgen kommer att tillbringas där! Blir nog najjs!

Föresten, fick en sån äcklig känsla förut när jag åkte upp till stan tidigare idag för att uträtta nga äreeden. Och jaa. Min kära Emma vet vad det hela handlar om!  Men hon e ball! Det går det inte att sticka under stolen med! Särskillt när man får tillbaka ett sms där det står att det inte e "ngt att skryta med".... . Haha, Ja det e min kära vän Emma de!

Näe nu ska jag gå å fixxa i ordning mej lite innan mamma å pappa kommer hem. För sen åker jag iväg!
Fredagspuss på er!

God Afton!

Kvällen börjar snart å lida mot sitt slut och jag kom precis hem ifrån min syster. Vi har nämligen vart där å gjort lite julgodis å grejjer ikväll.... Å vet ni vad? Jag älskar verkligen julen! Så himmla mysig e den. Och på tal om julen. Måste verkligen börja med å köpa lite julklappar snart. Känns iaf som om det börjar bli läge för det!



Go natt allesammans....

Måndag igen

Saknar henne!


Ja men go kväll på er allesammans!
Måndag idag, och som vanligt så har det varit jobb för min del. Fick dessutom en liten sovmorgon imorses när jag inte började förran vid 07.30. Så det var allt skönt! Mer sånt tack. Och på tal om sovmornar. Det var ngt man verkligen blev bortskämd med på gymnasiet. Ja säger bara oj oj oj. Det var som rena lekstugan att gå i skolan på ett sätt ju, men givetvis förnekar jag inte att de var rättt mkt hårt plugg också! Men det var faktiskt kul!
Jaja, hursomhelst, så efter jobbet drog jag mej hemmåt för att få i mej lite mat i magen, för att därefter dra iväg på träningen.
....Så det är ungefär så som min har sett ut hittils idag

Näe, nu så ska jag gå å vara lite trevlig!
/ Evelina

Hemkommen!



Ja precis, då var man hemma igen, efter att ha tillbringat helgen i Falkenberg på Strandbaden Elite hotell... Har varit väldigt mysigt faktiskt, men shit va man blir trött av att slappa av bara varva ner. E sköen helt slut nu. Men trevligt å mysigt, ja de har de allt varit.
Eftersom de hade ett jättefint bad därinne, så tillbringades givetvis en hel del av tiden där, och min systers sambos son Nils. Han älskade det verkligen! Vi passade även på att hyra bubbelpoolen, vilket givetvis var myyyys!
Och lilla Ebba hon lyste som solen själv, fastän hon inte badade!
Vi hann även med att gå runt inne i Falkenberg och strosa omkring lite, och på kvällarna blev det god mat.
....Så måste avsluta med att säga att det har varit en rikigt trevlig å mysig helg faktiskt. Och ibland kan det faktiskt vara rätt skönt å komma bort lite ifrån hålan härhemma. Ja menar. En helg räcker liksom!
/ 2008-12-07

Torsdag.

Tjena tjena....
Nu har jag gått på helg å de känns rikigt skönt faktiskt, me tanke på hur körigt de va på jobbet förra helgen och även den gångna veckan nu... Och på tal om förra helgen. Jag saknar den väldigt mkt faktiskt. Inte det att jag jobba, nejnej, men jag saknar fredan! Allting blev verkligen perfekt :). Så det måste vi göra om!!

Slängde mej iväg till Martina tidigare ikväll också å hämtade mina efterlängtade stövlar, och därefter drog jag vidare på ett spinning-spass. Våga knappt titta mej i spegeln efteråt. Mitt ansikte lös nog på flera mils avstånd. Men va sköen. De ska väll synas att man har tränat!

Nu har jag precis packat klart, tror jag fått me mej allt iaf. Drar nämligen till Falkenberg fre-sön å bor på hotell å bara myser. Så den hära helgen kommer bli en rikig familjehelg. Men de bli nog bra det med ska vi se!
....Kan ju vara skönt å bara varva ner ngn gång också, fast de klart. E man som jag, dvs rätt rastlös av sig så kommer de nog bli svårt... 

På återseende! //heeej


Godagens!

Varit å solat idag. Skönt! Och ska snart dra iväg till jobbet.

....Dessutom så går jag på helg imorg kl 16.00. Å det välkommnar jag verkligen med öppna armar om jag säger så. För så trött som jag varit i veckan vet jag inte när jag var sist. Men ska väl inte hissa flaggan i topp än. Har ju först kvällen nu och hela dagen imorg å palla mej igenom, innan jag kan börja å njuta!


Yes!

Hör å häpnad. Jag hittade mitt andra öränge förut...Tuuuur säger jag bara, för annars hade det varit en ren katastrof om de inte hade kommit till rätta.
....Knepigt nog så hittade jag det under min sängbotten. Å fråga mej inte hur det har hamnat där, men kan väl gissa på att de har åkt emellan där på ngt knepigt vänster. Jaja, skitsamma. Nu har jag iaf de iaf och det e huvudsaken!



Pratade me Lisa i USA förut. Måste ju uppdatera skvallret emellanåt. Hon e grym, bara så ni vet :)
Näe nu ska jag gå å sova. En ny dag väntar imorg
Pusskram på er!

Tisdag!

Har varit ledig idag, och det känndes inte helt fel me tanke på att jag har jobbat hela jäddra helgen...
Ska snart åka iväg till camilla å passa ebba i ngn timme tills dess att erik kommer hem. Hon har nämligen börjat å jobba lite smått , så klart man får ställa upp när man kan!
Därefter tänkte jag dra iväg å träna, för att sedan gå ut å käka lite me emma! Ska bli rikigt kul å tjöta av sig lite! Vi e ju rätt bra på de om jag säger så.....

Ibland blir jag så irriterad på mej själv. Hittar inte de ena öränget jag hade på mej i fredas. Och det känns sååå surt för jag bara älskade dem!!!!!!!!!!!!!!!!  Men ja börjar bli van, e nog mitt 37854976 örenge jag tappar bort. Och de värsta e att när jag väl ska åka till stan för å köpa ett par likadana så e de slut.  Och jaaa. Så var det ju givetvis i detta fallet oxå. Men jag ger mej inte. Jag ska hitta dem, PUNKT SLUT!


Langar även iväg ett kort på emma som jag ska träffa ikväll!

RSS 2.0