Helgen


Ja käre barn. I fredags blev det inte bara så lite paaarty, nejnej. Tvärtom blev det! Vi var taggade om jag säger så!
Var hemma hos Martina  innan stadt, käka lite god kinamat, innan de därefter va dags å börja kvällen på allvar!! Hade rikigt kul faktiskt! Och att det dessutom var grymt mkt folk på stadt gjorde ju inte saken värre om jag säger så :)
(Bilder från denna kväll finns på facebook)

Lördag igår då, och jag skulle börja å jobba 12.30-21.00. Känndes toppen, eller INTE.  
.....Men ja sa det när ja vakna. "Att jag känner mej rikigt pigg idag". Men jaa. Det fick jag äta upp sen. För jissses va trött jag blev.
Imorses var det dags för jobb igen. Denna gången ringde klockan vid kvart i 6. Så då var det bara å palla sig upp igen. Har jobbat fram tills halv 12 nu och ska tillbaka vid halv  5 igen. Jobbar nämligen min delade tur idag! Men, men. Bara å bita ihop å köra på! Det är ju ingen som gör jobbet åt en så!
Näe nu ska jag gå å vila lite, känns som om ögonen e lite tunga!

Första advent idag för den delen också, och det e ju mysigt. Synd bara att snön inte e kvar!


Fredag.

Ikväll blir de party å grejjer och det låter rätt najs faktiskt!


Go kväll!



I förmiddas städades det så det stog härliga till, och hur konstigt de än låter så var det rätt kul.  Ja ni hörde faktiskt rätt. Men kanske beror på att jag e en person som vill ha ordning å reda omkring mej. Så det så!
Och att jag dessutom älskar allt va heminredning heter, gör ju att det e rikigt kul å gå å småpyssla ibland.


Eftermiddagen tillbringades med Emma då vi bla var å fikade, och därefter åkte vi vidare till min syster och var barnvakt åt Ebba tills dess att Erik kom hem. Och vet ni vad? Vi e lätt bäst på å ta hand om småbarn, särskillt sådanna som e 8 månader gammla :)

Ikväll nu så har jag  varit å tränat, och det var lika skönt som alltid, kännde mej rikigt på hugget där faktiskt !
Näe nu måste jag dra.
Men go kväll på er!
Pusshej

2008-11-25

Jobbat å tränat!

"Att se andra bli glada, det gör även mej glad"

Lite om helgen.



Känslan av att vakna upp i sängen när det snöar, den gör mej glad!

Om jag ska nämna lite kort om helgen så tillbringades hela lördagen i götet tillsammans med Anna, vilket givetvis var rikigt kul!
Igår så blev det myyyys hela dan.
....Camilla å Ebba va nämligen hemma, och medan hon och mamma bakade lussekatter och pepparkakor, så tog jag mej ann och gick en långpromenad med Ebba i snön. Det va nästan så man började å få lite julstämning då! Kan knappt förstå att det bara är en vecka kvar tills 1:a advent, men hur som helst så ska det iaf bli rikigt mysigt!
På kvällen så blev det givetvis en kik på "ensam mamma söker", då detta av ngn anledning har blivit till en ren söndagsvana. 

Hej på er!

Hej Hej

....Va ute å sprang i spåret i förmiddas, och därefter så begav jag mej till skolan för att hämta en sak hos mamma!
Jag orkar inte med att det bara e torsdag idag, och att det dessutom snart e jobbedags igen. Ge mej fredag kl 16.00 så e jag nöjd TACK!



Ibland känns allting så jäkla jobbigt. Har gjort det i nga dagar nu och jag vet egentligen inte varför. Eller det kanske var att ta i.  För jag vet ju innerst inne vad det är som ligger å gror i mitt egna  huvud liksom. Men skitsamma . Någon gång ska väl det försvinna de me.

Jobb å träning.

Jag saknar sommaren!



Kom precis hem ifrån träningen... Sköna grejjer de dära.
Annars så har det faktiskt inte hunnit hända så mkt eftersom jag jobbade till 15.30. 
Men nu har jag iaf bestämt mej för att resten av kvällen kommer gå åt till att slappa och bara vaaa. Känns som om man behöver det ibland... Bonde söker fru börjar ju vid 20.00, så om jag känner mej rätt så kommer det nog bli en kik på det!
Därefter möter ju Sverige -Holland. Kan ju kanske bli en aning intressant!




Två förvirrade Evelinor

....Blev en fika på stan med Evve i förmiddas. Alltid lika mysigt.  
Men som alltid när jag och hon e i farten så slutar allt med att både jag och hon blir helförvirrade. Men de bjuder vi på ;)

Och jaaa. Snart e det dags att kila iväg till jobbet, och jag måste väl erkänna att det inte känns för lockande. Men, men. Livet kan inte alltid vara en dans på rosor! Såå hejjdå på er!


Alltid lika överaskad!

Tänk att man alltid blir lika överaskad över hur fort en helg egentligen går.... Att man aldrig lär sig liksom... Hur som helst så hade jag iaf turen att vara ledig idag också. Och givetvis känndes det rikigt skönt. Ja menar. Måndagar e ju faktiskt måndagar!
Så i eftermiddas/kväll nu så var jag och tränade, va sköen helt illröd i ansiktet efteråt, men skönt var det iaf. I like it!
Träffade Ebba också.
Näe nu e det fotbollsgalen som gäller.!


 


Lite om gårdagen.



Jaa, men lite om gårdagen då :)
Det blev ju somsagt först  kalas för mormor som fyllde år och därefter så var det dags för mej att bege mej vidare till förfesten och Virre.  Och jaaa, det blev en lyckad kväll som slutade på ett bra sätt !!

I eftermiddag och kväll nu så har jag tillbringat den mesta av tiden med Emelie, (tösa på bilden) i hennes nya place! Mkt mysigt.
Vi käka gott, kika tv, tjötade skvaller, gjorde ansiktsmask, badade fotbad och pratade problem ;). En riktig härlig söndag med andra ord =)...

Föresten. Lisas mamma ringde förut och pratade lite. Görgullig e hon. Blev verkligen jätteglad! Så hälsa henne det när du läser detta lisa, hehe:) Och på tal om dej gumman! Jag saknar dej så in i norden ska du veta. Tänker på dej massor!

Näääe vet ni vad? Nu börjar jag bli trött så nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen, lägga ner huvudet på kudden, slå igen ögonen och hoppas på att jag somnar och drömmer om ngt vettigt !!!
Såå go natt på er!

En lördag med Virre!

Har precis skjutsat virre till grabbarna. De höll nämligen på och grejja lite i sofies och Bloms nya hus som de flyttar in till i helgen....
I förmiddags så var vi en sväng i skövde också. Hade ju inte träffat henne på evigheters evigheter känndes de som så det var mysigt å gå runt å strosa lite. Därefter så åkte vi hem till mej och fixxade med lite grejjer inför kvällen, då det nämligen ska bli lite paaarty!
Men först så ska jag iväg och fira min mormor som fyller år idag! Så grattis mormor :) .
Virre e taggad för kvällen, och det gillar jag! För taggad. Jaa, det e ngt som jag också börjar att bli nu!!!
Näe nu måste jag kila, ska göra i ordning håret lite och sen e det snart dags att åka!
Men puss på er


Jobbat.

Jobbat kväll idag så kom hem från jobbet för en liten stund sedan... Så nu tänkte jag gå å lägga mej så man orkar upp imorgbitti vid 06.15.
För imorg har jag nämligen lyxen å börja vid 7.30. Det gör rätt mkt den dära halvtimmen tycker jag. De låter inte mkt, men den e verkligen värdefull... 
Jaja slutpratat om det.  
Imorg e det fredag. Och jag säger bara en sak. "Välkommen efterlängtade helg"... För fy sköen va skönt de ska bli!
Sov så gott.


Skövde stod på schemat idag.

Jaaa, tråkväder ute idag, så jag slängde mej iväg till skövde i förmiddags för var tvungen och hitta en födelsedagspresent till mormor ifrån mej och Jocke. Och jaa. Skönt nog så hittade jag också det. Fick bli ett smycke, rikigt fint faktikst. Så det tror jag kommer passa mormor alldeles utmärkt!
Hittade även en julklänning till Ebba som jag bara var tvungen å köpa. Såå liten å såå söt var den! Hon kommer iaf bli rejält bortskämd av moster, det e en sak som e säker! Men attans. Va gör det!!!! Hon betyder ju mest!

Va å tränade igår kväll och det var verkligen superskönt. Känns bra att få börja igen! Så funderar starkt på att dra iväg sen ikväll också... Man mår så himmlans bra efter ett hårt träningspass . Man rensar liksom allt i huvudet då. Sen tar man en skön dusch efteråt och därefter  går man in och får lite värme i bastun. Eller man får ju rättt mkt värme där. Men de gillar jag välldans mkt!
Aaaa, såå, så får de nog bli ikväll för min del - Träning!

Tisdag.

Sitter här med Ebba i famnen, och jag måste väl erkänna att det går lite sisådär att skriva samtidigt, hehe! Men hur som helst så har der varit en rikigt skön dag idag. Var dock lite trött imorses när jag vakna, för igår kväll när vi skulle gå å lägga oss, så var det nämligen någon som inte ville sommna. Jajemen det var Ebbabus som var igång! Men va gjorde det =). 

Näe nu så ska vi snart äta lite, sen tror jag att jag ska ge mej iväg å träna. Har ju inte kunnat göra de på ett litet tag nu, i å med att tatueringen skulle läka å sen att jag har varit sjuk. Så det ska bli skönt å komma igång med det igen!



Pratade precis med den hära tösen, och till helgen kommer hon hem. Kommer bli görbra. För vi har nämligen fina planer på G!!



En helt vanlig dag.

Måndag idag då och en helt vanlig jobbedag. Men i och med att jag har jobbat helgen så e jag nu ledig i 2 hela dagar, och det kan man ju givetvis inte hata!
Och om en liten stund så ska jag åka iväg till min syster och tillbringa kvällen och natten där. För hennes erik skulle nämligen till sthlm och utföra ngt jobb... Så ikväll blir det myys tillsammans med henne och Ebba... 
Och på tal om Ebba, tiden går verkligen. Hon e snart redan 8 månader,  hon e världens gulligaste har har verkligen världens stoltaste moster:)

Näe, nu ska jag gå å göra lite nytta!


 


9 November!

Ge mej Rhodos och Turkiet tillbaka!

...Och grattis pappa på fars dag! Du e bäst och du e guld värld ska du veta <3


Lördag.

Lördag idag och är fortfarande inte helt frisk. Har verkligen inte fått tillbaka många krafter än. Igår när jag skulle följa med mamma och handla så trodde jag ärligt talat jag skulle klappa ihop. Jag orka knappt gå. Men, men. Det blir la bra det hära med så småningom!



Mitt allt!

Äntligen!

I eftermiddags så ringde äntligen doktorn. Dansk va han desutom, så fatta så där lite lagom mkt av va han sa. Hur som helst så har jag nu fått antibiotika som jag ska äta i 7 dagar. Så hoppas innerligt att de onda kommer att försvinna nu. Men det borde det ju göra!
Näe nu ska jag gå å sova. E verkligen görtrött och ont i magen har jag me. Men sånt e det. Man kan ju inte vara på topp jämt!
Sov så gott!
Gonatt puss


Ledsen, arg, trött och ont. Allt på samma gång.

Jag orkar inte me mer skit. För det första att jag har varit vaken nästan hela jäddra natten pga av att jag har haft ont och besvärligt. Så nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska få provsvaret.... Men de e ju vårdcentralen vi pratar om. Sämre skit får man nog leta efter.

Och på tal om den andra saken som dök upp igår, så orkar jag inte höra mer. Folk pratar så fruktansvärt mkt skit så det finns inte. Fattar inte hur man kan bli sån... Men en sak säger jag bara. Våga fan stå för vad som sagts och inte sagts.
För trodde ärligt talat inte folk var så otroligt onda. Trodde folk ville hjälpa. Men det har jag förstått att det finns inte många människor som e sånnna i dagens samhälle.

Jag vill dra iväg. Långt långt långt bort. Och ta med mej de jag älskar och dem jag bryr mej om och skita i resten!


Saknar henne.



Just precis. Det e något jag verkligen gör.
Pratade med henne förut. Och jag vill verkligen bara att hon ska komma tillbaka hem till Sverige och Lidköping igen. Eller så vill jag packa mina väskor å sticka ifrån allt här hemma och dra till henne i USA.

-:- Hejjj -:-



Idag har jag varit ledig, vilket har varit rikigt skönt eftersom jag inte e rikigt 100 själv heller... Så därför har jag inte heller orkat eller haft lust till att hitta på så vidare mkt.

Men var iaf hos min syster en sväng i eftermiddags å käkade å lite så.
Sen blev ja så himmla trött så fick gå å lägga mej å vila lite midda me Ebba. Och jaa, jag tror vi båda sov i 1.5 timme elle ngt :)
Och på tal om Ebba. Hon e verkligen mitt allt just nu!

// Fick en liten present förut av mormor och morfar. Och jag säger bara det. De e verkligen helt underbara. Skulle aldrig klara mej utan de <3 //

Trött och Gäspig.



E lika trött idag... Tog mej ett rikigt varmt bad förut, vilket i å för sig var rikigt skönt. Men vad tror ni hände? Jo jag somnade!

Men man får väl lov att  vara lite trött så här års antar jag.

En sak till. Om man ska ringa till vårdcentralen så måste man verkligen genomgå världens knäppaste system. Man ska först ringa dit och lämna sitt telefon nummer. Sen ska de ringa tillbaka å skit. Ett himmla velande fram och tillbaka,.
Men jaja de löste ju sig tillslut iaf.
Tjaaao



Orka.

Ushh, den hära dagen suuuuger plus att jag dessutom ska åka å jobba om e stund.  Lyckat.
E så himmla trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Orkar inte ens å äta....
Jag har inte lust med någonting.
Vill bara dra täcket över huvudet och vakna upp om nga dagar igen.

Måste också passa på å säga grattis till Natttiz som fyller 20 år idag! Så GrattisGrattis!!

Hej.

Det e konstigt men söndagar e så jäddra seeega jämt, eller åtmindstone oftast.
Hur som helst så har helgen varit rikigt nicce vettni. Blivit party å utgång å  lite annat smått å gott . Fina grejjer de dära!
Måste också passa på å säga grattis till Veronica som fyller år idag. Hoppas du har en bra dag:)








Lördag!

...Om man kanske skulle ta och berätta lite om gårdagen. Fast vet egentligen inte rikigt vart jag ska börja, hehe.  Vi var ju iaf på förfest hos Nattiz i lidköping, och jaa, där skåades det så det stog härliga till;) , Därefter begav vi oss till stadt, och det va niccce vettni....OHJAAAA :)

Emma ---> Själv tog jag nog några förmånga shottar, och de visades idag eller va säger du virre :D 
.....Snart går vi påt igen och drar vidare till källby på sexparty sen förfest och vidare till Skövde..  
Då blir det röjjjj igen!

Pusss på er!


RSS 2.0