Kära cypern.

Då var man tillbaka till verkligheten igen efter att ha tillbringat 1 vecka på fantastiska cypern. Det fanns stundtals en saknad som lockade mej hem, men att få spendera 7 dagar tillsammans med min underbara vän Lisa kan inte bli mer än lyckat!

Osäkra kort, osäkra människor, osäkra handlingar. Jag villl fly.., igen. Trodde jag skulle komma hem med nya krafter, och visst. De gjorde jag. Jag kom hem med ett sprudlande leende på läpparna. Men inatt försvann de dessvärre,  och ist vaknade jag med gråten i halsen.

/Evelina


Onsdag.

Nu återstår en jobbedag kvar, därefter väntas 1 veckas semester!
/Evelina


Tandläkaren nästa.


Sitter här å väntar på att klockan ska ticka iväg. För om 40 minuter ska jag befinna mej hos tandläkaren. Vill bara få det överstökat. Har aldrig tyckt om att gå dit, å kommer nog aldrig göra det heller. Men, men. De ska nog trots allt gå bra får vi hoppas på.
/Evelina



Fredag&Sol

Befinner mej just nu på Filsbäck. Ja älskar verkligen de hära vädret. Dock e jag dessto mindre taggad på å jobba ikväll. Men får väll försöka å tänka lite positivt. För idag e det exakt 2 veckor kvar tills jag å Lisa drar ifrån Sverige. Om jag längtar! Ska bli så skönt å få lite annat å tänka på, och förhoppningsvis även komma hem med nya krafter.

För den delen så fick jag föresten reda på att jag fick tjänsten som undersköterska på mitt jobb. Så from i höst har jag ett sk "fast jobb". Givetvis känns de som en enorm trygghet, så jag e verkligen mer än tacksam.

Som säkert många också vet e att min kära mobil har försvunnit. Har nu fixxat så jag har samma nr som förrut, men tyvärr har jag knappt nga telefonnummer kvar i telefonboken. Men, men. Som mamma sa. Det finns värre saker som kunde hänt. Och jaa de finns de, men det känns ändå riktigt surt.

Näe nu väntar solen på mej!
14 dagar kvar <3

/Evelina


RSS 2.0