Lördag 31:e Januari

Ja men då kom man hem ifrån jobbet för en liten stund sen.... Har  varit en lång dag måste jag säga (07.00-16.30), men tack å lov så har tiden rullat iväg rätt så snabbt =). Och imorg e det ju iaf sovmorgon som väntar då jag inte börjar förran 12.30.

Nästa vecka e jag iaf  ledig i hela 3 dagar! Kommer nästan kännas som rena semestern! Så tack för de :) Men kommer ända ha fullt upp med att fixxa och grejja lite i lägenheten. Men de ska bli kul ...För de börjar ju närma sig med stormsteg somsagt!

Näe nu tror jag att jag få gå å hjälpa mamma med maten lite. E så hungerig så jag nästan känner mej svimmfärdig.
/Evelina


Tordag!


God eftermiddag
Igår blev det en hel dag på Ikea med Martina! En riktig mysig dag med andra ord:).  Hittade faktiskt  också lite av det jag var ute efter, då bla tv-bänken i ek blev min!! Tack säger jag bara.

Idag så har jag varit i skövde och kikat läget en stund på förmiddan. Men titta mest eftersom man får vara sparsam med pengarna nu!
Och som en glad överaskning när jag kom hem, så kom Camilla och Ebba och hälsade på!!! Det är mosters tjej det ska ni veta =)
/Evelina

Tisdag den 27/1

Jag e verkligen så sjukt trött på dagarna så jag vet inte vad det e me mej!?!?!?... Knepigt e det iaf! Men, men. De vänder väl så småningom får vi tro!
....Idag har det iaf åter igen varit en helt vanlig jobbedag. Gick helt okej faktiskt. Så onödigt å klaga!
Tapetseringen e snart klar för den delen. De börjar närma sig nu!!!!!
/Evelina

Yeah

Vi e på G !!!!!!!!


Då var det dax igen!



Började denna lördag med stan och shopping tillsammans med Emma.... Därefter blev det en tripp till lundsbrunn och nu sitter vi här och laddar inför kvälenens händelser. Och, jaa... Vi är båda införstådda med att det kan bli en MKT intressant kväll =) . Hoppas bara den inte slutar i kaos, hehe :P.

På återseede, för vi kommer iaf  släppa loss på en galen bar ;)

23/1

Ja vad ska man säga om allt!

Har varit och solat med Emma nu! Fina grejjer de dära :)
/Evelina

Torsdag!

Min vecka har hittils bestått av jobb och träning.. Kanske inte låter så ball, men det e sån verkligheten är. Och jag klagar faktiskt inte heller!
Jaa just de. Snart e de dags för hanboll! Sverige-Kroatien. Kommer givetvis bli en kik på detta.
/Evelina

Seg Söndag!

Då var det den dära roliga söndagskvällen igen då. Or NOT!
Hur som helst så var det ju inflyttningfest hos madde och henke i skövde igår. Riktigt jäddra kul faktiskt! Därefter begav jag och Emma oss till lidköping . Bussresan dit va verkligen en resa för sig, haha. Ja man kan inte annat än skaratta faktiskt. Men de bjur vi på!
Och kvällen/natten inne på stadt va också riktigt lyckad! PartyParty säger jag bara =)
.... Bussresan hem till skara igen då. Den blev väl lite sisådär. Va så otroligt trött. Och inte nog med detta. Då hittar Emma nga tyskar eller va de nu va å satt å tjöta me! Trodde jag skulle koolavippen där alltså :P.... haha!

Näe nu ska jag lägga mej i soffan ett tag!
/Evelina


Lugn fredag men dessto mer fart på lördag!


Imorg drar vi till IKEA , och jag gillart  =)
På kvällen blir det inflyttningsfest hos Madde och Henke. Så dags att börja TAGGA snart!!!!
Näe nu får jag lov å tacka för mej! Ha en fortsatt bra fredagskväll vettjal!
/Evelina

Onsdag!

Ja men då var det snart dags att åka iväg till jobbet. Känner verkligen inte alls för det idag om jag ska vara ärlig. Känns mer som om det vore en sådann där deppardag, då man verkligen inte har lust att göra någonting.
Då man egentligen bara vill dra täcket över huvudet och vänta på bättre tider.
Näe, det kanske var lite å ta i. Men ni hajjar nog va jag menar.

Träffade min syster och lilla Ebba en stund i förmiddags. Där har vi verkligen ngn som skiner upp min vardag :)


Mosters lilla tjej e snart redan 10 månader! Tiden går grymt fort måste jag säga.

/Evelina

Tisdag 13/1

Go midda gott folk!
Tisdag idag och jag e ledig, vilket inte känns helt fel måste jag säga. Har inte heller ngt direkt planerat, förutom träningen ikväll och lite annat grejjs nu i eftermiddag! Så det återstår och se hur den här dagen blir!
Jag har ju annars en tendens att vara rätt  så rastlös av mej.... Men ibland e de faktiskt rätt skönt å bara ta dagen som den kommer. Inga krav, inga måsten. Bara "va" i nuet liksom!


/ Evelina

Grattis!


E ju faktikst så att den hära tösen fyller hela 21 år idag!
Grattis gumman :)
Kvällen för övrigt igår var rikigt jäddra NAJJJJS =).

/ Evelina

Vi taggar!

Sitter här hos Emma och taggar inför kvällen....Vi har precis gjort  oss  i ordning och tagit de första glaset....Vi ska ju nämligen fira just denna tösen ikväll, som e först ut av oss att fylla 21 år, fast dock inte förran imorg =).

/ Evelina

Trettondagsafton!

Idag har det varit jobb och träning som har stått på schemat.
Va även och kikade en snabbis på Sofies och Bloms nyinköpa hus, där även endel av girlsen höll till =)

....Näe nu ska jag faktiskt ta å bädda ner mej rikigt ordentligt i sängen, så jag orkar upp imorg när klockan ringer.
E ju så att jag blivit så himmlans förkylder. Men kanske inte så konstigt. Alla e ju typ det nu ,så va hade man väntat sig liksom.
Go Natt !

Söndag & Fotboll

Jag diggar Emma i bakgrunden av det hära kortet. Hon e rätt ball faktiskt, haha ;)



Kan ju börja med att berätta att den gånga helgen har handlat ganska mkt om fotboll.. Men inte oss emot :)

....Hursomhelst så spelades idag den tratitionella SKLT-cupen och den kikades med bla Emma och Sofie! Och de laget som slutligen fick stå som segrare blev Skövde AIK... Kanske inte helt otippat men ändå!
Nog om fotboll!
Över till ngt annat.
Helgen har iaf varit rikigt skön och jag måste erkänna att jag har försökt att njuta av varje sekund av min lediga tid! Synd bara att den jämt ska gå så sjukt fort.... 

/ Evelina

Lördag och jag e ledig!

Julen var mysig och nyår blev både ball och lyckad. Så den sammanfattingen får räcka, för den beskriver helheten rätt bra måste jag säga =)

Ojj, nu var det åter igen ett tag sedan jag skrev här sist. E rätt dålig på det hära måste jag erkänna. Men skitsamma.
Nu e iaf alla " stor- helger" över för den här gången. Känns faktiskt rätt skönt måste jag tillägga. Har jobbat sjukt mkt nu i både jul och nyår plus att det blivit en hel del sena nätter så känns skönt å få lite ordning på vardan igen.  

E ledig denna helgen. Så njöt verkligen av att kunna sova ut imorses ska folket veta.  Men samtidigt ville man icke sova bort dagen, så var ändå uppe i hyffsad tid, vilket var rätt skönt!
Eftermiddan har tillbringads på lofa-cupen med Anna och Evve :)



/ Evelina

RSS 2.0