Hejj.

Lördag morgon. Solen skiner, det är varmt ute. Löparundan i spåret e avklarad. Nu väntar nypressad apelsin-juice ute i den gassande solen på balkongen. Därefter väntar systemet, och resaten av förmiddan ska ägnas åt att fixxa till brännan!
Hörs mer sen.
/Evelina

Torsdag.

Den här veckan har jag varit sjukt trött. Vet faktiskt inte varför, för sovit, de har jag allt gjort.
.... Och tidigare ikväll när jag var med mamma å pappa i en blomsteraffär, blev jag så yr i huvudet att jag fick gå å lägga mej i bilen tills dess att dem va klara. Då e man sköen utmattad.
Men hur som helst så kvickna jag till en smula då jag kom hem och fick vila en stund. Så nu mår jag bra igen, tack å lov.
...Så har faktiskt passat på å städat och dammat av lite här hemma nu, känns skönt å ha gjort det, särskillt eftersom vädret ska bli bättre, och détta redan imorg. Och givetvis tackar vi inte nej till detta!!!
Näe nu ska jag gå å slå Lisa en pling och höra hur hennes dag har varit.
Höres mer imorg.
/Evelina


Resumeeee

De känns som om lite uppdatering ifrån helgen skulle sitta på sin rätta plats. Så om vi börjar med fredagskvälen så tillbringades den tillsammans med Ronja i lidköpig :). Längtar redan tills hon kommer ner hit nästa gång igen!

Lördag morgon åkte jag hem till mamma å pappa å överaskade mamma me lite presenter eftersom hon fyllde år!. Därefter tog vi en sväng till skövde... Myyys!
Kvällen tillbringades med Lisa, men först hammna vi på en förfest i götene hemma hos pp. Lika trevligt som alltid. Därefter drog jag och hon vidare till lidköping, där vi skulle möta upp sandra som var hemma ifrån gbg! Och under tiden vi vänta på henne så ströga vi runt i en taxi. Ja, jag vet. De låter helgalet, men nu e de ju oxå så att de e mej å lisa vi pratar om. Och emellanåt kan vi faktiskt vara lite halvgalna, eller rättare sagt helgalna.  Nog om detta!
Kvällen avslutades iaf med dans å röjjjj! Trevigt värre me andra ord.

Söndagen var det jobb som gällde mellan 12.30-16.30. En liten lagom tid sådär. Va ju egentligen min lediga helg, men gick in å gjorde nga extra timmar, eftersom de va folk sjuka.
Därefter bar det iväg till Lundsbrunn tillsammans med Sofie för att kika herrmatchen mellan Lundsbrunn-Skara. Sen var det en trött Evelina, som tog de luuungt resten av söndagskvällen.

Måndag idag då. Jobbat mellan 07.00-14.00. Och därefter så var det "personalkul" som stod på schemat. Var´faktiskt riktigt mysigt. De e ett bra gäng jag har till mina kära kollegor måste jag säga!
Därefter var det dags för löpning.
Å nu ligger jag i soffan med datorn i knät å funderar på å tänka på refrängen. Känner att ögonen börjar bli lite sådär "halvtunga". Men ska nog hinna me å läsa en skvallertidning innan de e dags att stänga ögonen för denna kväll.
Vi hörs, sov så gott.
/Evelina


Lördag!

Heluu.
Drog me mej mamma till skövde i förmiddags, för å kika lite smycken till balen bla! Hittade både örhängen, armband, å  ring. Skippar halsband, då de får räcka med dessa skimmrande smycken ist. E ju inte snyggt om det ser "för mkt" ut liksom.
Måste också passa på å säga att min mamma e verkligen underbar! I affären när vi stod å kikade så sa hon till mej, att det här ska inte du betala, utan de får du av mej! Mamma å pappa, all kärlek till er <3

Annars då. Jo slängde mej iväg å solade en snabbis förut i eftermiddags. Va verkligen görskönt. Å nu e de ju riktigt fint väder ute dessutom. Så funderar på å lägga mej å vila lite "midda" i solstolen på mamma å pappas altan! Kan va skönt :).Ja menar, så man e utvilad till kvällens bravader!
Jo, för ikväll blir de nämligen till att dricka lite vin å cider tillsammans med min älskade vän lisa! Återstår å se vart kvällen tar oss. Men en sak e sääääker! Ikväll ska jag glömma alll SKIT.
/Evelina

Fredag. Tack!

Heej. Äntligen fredag. Äntligen heelg. Men hinner inte skriva ås mkt mer nu. För ska strax ta bilen å åka iväg till Ronja. För  hon e nämligen hos Albin i Lidk i helgen!
Så dags å kila. Heej på er.
/Evelina

Torsdag.


Känner mej helt medvultslös idag, för kunde verkligen inte somna igår när jag skulle gå å lägga mej. De e himmla typiskt de dära. Och särskillt om man ska gå upp klockan 6 på morgonen dagen därpå, å jobba till klockan 16.00. Ja då tar det på krafterna vill jag innerligt erkänna.... Man känner sig helt mööör i kroppen helt enkelt. Men, men.. Bara å köra på. Imorg e det en ny dag, å dags att ta nya tag.
Men kl 16.00 imorg eftermidda då e det iaf ngn som heter Evelina som går på en någon "sånär helgledighet".. Feels good!

Kikade föresten på kort förut som ngn hade lagd ut. Ush, jag vill verkligen inte bli påmind. För ett tag känndes allting så bra, senast igår! Men det kan vända fort.
Det enda jag dock vill e att bli 100 procent stark i mej själv igen. Det e en lååång väg dit, ja jag vet. Men ack den som ger sig! Och en sak e iaf säker. Att ett foto. Det ska inte få mej att bli "fången igen". Näe jag har faktiskt lovat mej själv att vandra en helt annan väg denna gång....

Dagar som har passerat, har fått mej att förstå!
Vi hörs.
/Evelina


Snart sängdags.

Helluuu. Sitter just nu i min ensamhet och funderar. Vet inte om jag blir ngt klokare. Men de märker vi!
Hur som helst så åkte Emma precis hem. Vi har varit ute å ätit nu ikväll, och bara haft de skönt. Slappat lite framför tv:n och tjötat lite. Va riktigt kul, för var ett bra tag sedan vi sågs senast.

Nu kikar ja på "fråga Olle", men blev precis paus, så ska passa på å ringa Lisa. Därefter väntar sängen. För imorg e de jobb som gäller igen.
Så go natt me er...
/Evelina


Onsdag.


Heej. Onsdag idag. En vecka går fort. Och det tackar vi ju för!
Gårdagen spenderades i skövde, då jag va på jakt efter ett par vita skor som jag ska ha på balen. Så nu e det klappat å klart. Känns skönt iaf! 

Annars har de inte hänt så mkt, har varit ledig nu i 3 dagar, och det har varit förbannat skönt måste jag innerligt erkänna...  E ledig till helgen också, och det tackar man ju inte nej till precis:)

Tog mej en löparrunda förut när vi kom hem. Har nämligen varit med pappa på KSS idag. Han skulle dit på återbesök efter operationen. Så då va jag snäll å körde honom dit, eftersom han inte kan köra bil själv än. Men det gjorde jag ju givetvis mer än gärna!

Hade ju också tänkt å fixxa till min balkong lite idag.. Sätta ihop ngt snyggt blomsterarrangemang å lite så. Men vädret hittils har ju faktiskt inte vartit överdrivet inspirerande. Men ser dock nu att de börjar å spricka upp en aning, så kanske ska ta tag i det nu.
Annars får det helt enkelt  vänta tills helgen.

I eftermiddag ska jag träffa emma en sväng. Återstår å se vad som händer.
På återseende.
/Evelina

Måndag.



Godagens. Har varit ledig idag, eftersom jag har jobbat häcken av mej i helgen. Så lite vila idag har faktiskt suttit på sin rätta plats.

....Hann med rätt mkt på förmiddan idag måste jag innerligt erkänna då jag både va iväg på gymmet å tränade, å därefter åkte hem för att städa och plocka iordning. Hatar nämligen när de e stökigt å rörigt. Då trvis jag inte. Men nu så luktar de nystädat härhemma igen. Härligt.
Kvällen e ännu osäker, kanske kan bli en långpromenad. Skulle vara skönt å rensa huvudet en smula. Den som lever får se.
Hörs sen.
/Evelina

 

Söndag.



Heej. Det va ett bra tag sedan jag skrev här sist. Men känner att jag har haft viktigare saker för mej...  Annars så har veckan rullat på, pappa har blivit opererad, jag fattade ett beslut som jag verkligen inte ångrar, jag har jobbat häcken av mej, och det har blitvit träning osv... Ja som ni märker så har dagarna rullat på.

...Jobbar delad tur idag. Har ju tack å lov varit ledig i eftermidda, så jag också har fått möjligheten av å njuta av de fina vädret, och uttnyttjat tiden, ja de måste jag nog säga att jag har gjort. För har försökt å tagit tillvara på solen till max nu i eftermiddag. Detta i form av en solstol på mamma å pappas terass. Jag klagar inte!
 Fick också ett ryck förrut om att jag skulle ge mej ut å springa. Och jaa, så blev det. Kom precis hem ifrån petersburg så nu tycker jag att en dusch skulle sitta fint. Därefter e det dags att trampa iväg till jobbet igen.
På återseende.
/Evelina

Längtar tillbaka.



Jag vet inte vad jag vill längre. Jag e osäker på allt å alla, och jag får ständigt en obehaglig känsla innom mig.
....Det enda jag vet är att jag längtar tillbaka ngt oerhört till den hära tidpunkten, fast för nga år sedan. Det var en helt galen tid, men jag mådde som fisken i vattnet. Nämligen helt jävla underbarT!
/Evelina

Lördag morgon.

Har precis satt mtv, och går för tillfället runt å strosar lite här hemma.... Gick upp tidigt idag, för vakna redan vid halv 7 och kunde verkligen inte somna om. Så jag gick upp, tog på mej mina träningskläder, knöt löparskorna och begav mej till petersburg för en löparrunda. Var inte en enda kotte mer än jag ute. Men samtidigt, vilken människa går upp å tränar kl 07.00 på en lördagmorgon om man e ledig. Jo lilla jag. Men skönt, ja det var det definitivit. Och för tillfället så känner jag mej pigg som en mört.
Näe nu väntar duschen, för vid halv 10-tiden så kommer Sofie å hämtar upp mej och därefter drar vi till skövde för att kika lite.
Höres sen.
/Evelina


Fredag 8/5

Slutade jobbet vid halv fyra tiden, och därefter var det raka vägen till träningen. Här går de undan må ja säga. Men lika bra å få de gjort. För de e ju såå himmla skönt efteråt.. "Det är som å flyga bland molnen".
Passade även på å sola vilket var en skön avslutning efter träningspasset.

....Så nu sitter jag här hemma och väntar på att håret ska bli någolunda torrt... Kanske ska passa på å ringa virre under tiden och höra vad hon har för sig.
Ikväll blire is-hockey. Sverige-Canada. Kan bli bra.
/Evelina


Onsdag

Shit vilken huvudverk jag hade igår kväll. Och som pricken över i:t så jobbade oxå. Trodde ärligt talat att jag skulle tappa huvudet där ett tag. Men ack den som ger sig. Gick och la mej´redan vid 22.00, med hoppet om att jag skulle må bättre idag. Och jaa. Huvudverken va borta....good.
Men det som ist mötte mej när kl ringde kl 06.00 imorses var magsmärtor. Bra start på dagen, eller inte.
....Men det var bara å pumpa i sig lite ipren och därefter trampa iväg till jobbet, med hoppet om att det skulle gå över. Och ja det gjode de också. Tack å lov vill jag faktiskt  tillägga.

.....Men dagen idag har trots allt flytit på rätt bra måste jag säga. Slutade jobbet vid 15.30, och därefter for jag hem för att käka lite, och därefter väntade SPINNING med Lisa. Blev en riktig urladdning där. Så himmla underbart. För hade så mkt innom mej som jag behövde få ut. Och finns de då ngt bättre sätt än å trampa som en idiot. Näe de finns de faktiskt inte..... 

Besviken, fundersam, ledsen, uppgiven. Vilket e man...
/Evelina


Måndag.

... Ja, om det  var dags att ta sig i kragen å fixxa lite att äta.
Därefter drar jag till Lisa, tar en runda på stan, och sedan väntar ett hårt, svettigt träningspass! Vi gillart.
/Evelina

Det finns....



Det finns bilder som aldrig suddas ut.
/Evelina

Hemkommen igen.

Då var man hemkommen ifrån en lyckad helg i Stenungssund tillsammans med ett gäng härliga jobbarkompisar!
....Helgen har bestått av mängder av skratt, roligt sällskap, solning vid klipporna, god mat och partyyy.
Varit en fin helg de här serrni.
/Evelina

1:a maj.


Valborgsmässoafton e över. Över för denna gången. Blev dock en lyckad sådann. Då kvällen slutligen spenderades i lidköping tillsammans med söta Ronja. Satt och smuttade på lite godsaker, och sedan vare stadt som gällde. Grymt mkt folk där måste jag också tillägga, men kul, ja de hade vi :)

....Dagen idag har än så länge bestått av att fixxa till brännan en smulan. Har ju varit ledig idag, så har i princip varit ute å stekt i solen hela dagen. Men inte göre mej ngt, det är ju underbart de här.
...Näe, nu ska jag återgå till terassen här hemma hos mamma å pappa. Lägga mej i solstolen. Och drömma mej bort i drömmarnas värld.
På återseende
/Evelina

RSS 2.0